Kultura - Jižní Čechy se psem

Výlety máme naplánované a zanedlouho už vyrazíme na výlet. Plán jsme si vytvořili na Regiontourist.cz. Tipy kam se vydat jsme hledali nejen v kategorii kultura na téma se psem, ale i ve všech dalších oblastech regionu Jižní Čechy. Nabídkou aktivit jsme byli mile překvapeni. Našli velkou dávku inspirativních tipů co navštívit a co dělat v populární destinaci Jižní Čechy. Kategorie na téma kultura - se psem nás zajímají. Jednotlivé lokality co poznat jsme si pohodlně vyhledali. Není nic lepšího, než roztřídit všechny tipy podle zaměření a plán byl v cuku letu jasný. Rádi se o tipy na turistické destinace podělíme. Zkuste se podívat na místa v kategorii kultura - se psem v regionu Jižní Čechy: Trocnov – rodiště Jana Žižky, Pohádková kovárna, Přírodovědné muzeum Semenec. A co třeba navštívit některou z obcí v regionu: Staré Město pod Landštejnem, Tábor, Borovany. Máte představu o dalších výletech? Hezký tipem může být Jihočeský kraj a zdejší přírodní zajímavosti.

Kam chcete jet?

Kultura
se psem
Upřesněte výběr
Zrušit vše
Zrušit vše
Kultura
se psem
Zábavné

Pohádková kovárna

Jižní Čechy Protivín

6.5/10

Pokud máte rádi pohádky, určitě nezapomeňte navštívit v jižních Čechách na trase Praha – Písek muzeum Pohádková kovárna. Najdete ho...

Zábavné

Přírodovědné muzeum Semenec

Jižní Čechy Týn nad Vltavou

8.8/10

Zhruba 2 km od centra Týna nad Vltavou se směrem k soutoku Vltavy a Lužnice v jižních Čechách nachází ojedinělé Přírodní muzeum Semenec.

Vyberte si ubytování

Přidejte své ubytování

Přidejte své ubytování

Ubytovatelé, propagujte efektivně vaše ubytování. Přivedeme Vám nové zákazníky. Jednoduchá a nezávazná registrace. Buďte vidět na unikátní cestovní platformě.

Chci vědět více
Přidejte svůj zážitek

Přidejte svůj zážitek

Provozovatelé zážitků, aktivit, zájezdů a turistických služeb. Přidejte se k nám! Přivedeme vám nové zákazníky. Jednoduchá a nezávazná registrace.

Chci vědět více
Pište pro nás

Pište pro nás

Milujete cestování a psaní? Spojte vaše záliby a pište pro nás. Sdílejte své turistické zkušenosti s ostatními. Podílejte se na tvorbě skvělého obsahu.

Chci vědět více
Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů.